Studiegids

Bachelor Cultureel erfgoed

Intranet - MyAHK

Aan het begin van je studie ontvang je een persoonlijke inlognaam en wachtwoord voor MyAHK, het intranet voor studenten en medewerkers. Op MyAHK staat o.a. actueel nieuws van de academie, het rooster, de groepsindelingen en de jaarplanner. Algemene informatie over de academie is terug te vinden in deze studiegids.

Zie pagina ICT-voorzieningen van de AHK voor meer technische voorzieningen en informatie.

E-mailadres

Iedere student en medewerker heeft een persoonlijk AHK-mailadres dat via internet overal bereikbaar is. Dit e-mailadres is het enige adres dat gebruikt wordt voor e-mail communicatie tussen studenten, (gast)docenten en medewerkers. Zie pagina ICT-voorzieningen, E-mail van de AHK voor meer informatie.

Als je afstudeert of als je je uitschrijft, gaat je e-mailadres direct uit de lucht. Zorg bijtijds dat je mails en contacten die je wilt bewaren overzet naar je privé e-mailadres.

Heb je vragen over je e-mailadres of ben je je wachtwoord kwijt dan kun je terecht bij de helpdesk.
T: 020 527 7752
E: helpdesk@ahk.nl

Draadloos netwerk / Eduroam

De AHK beschikt op alle locaties over WIFI.

Zie pagina ICT-voorzieningen, Draadloos netwerk van de AHK voor meer informatie over eduroam.

Printen, kopiëren en scannen

Via WIFI is het mogelijk documenten te printen vanaf je laptop, tablet of smartphone. Je printopdracht haal je af bij een van de printers in het gebouw, op iedere verdieping staat er een. Met de multifunctionele printers kun je ook kopiëren en documenten scannen. Dat laatste is kosteloos. Op pagina ICT-support, Printen, Kopiëren en scannen binnen het intranet is meer informatie terug te lezen.

Delen