De Centrale Studentenadministratie (CSA) van de AHK verstrekt informatie aan studenten en verzorgt de jaarlijkse inschrijving, de uitschrijving en restitutie van collegegelden. Tijdens de bezoekuren (op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur) kunnen studenten terecht bij de balie van de CSA op 1e etage van de Theaterschool, Jodenbreestraat 3, Amsterdam. CSA is bereikbaar via e-mailadres csa@ahk.nl of telefoon 020 527 7734.

Inschrijven

Tijdens je studie aan de Reinwardt Academie moet je ieder jaar opnieuw aangeven of je doorstudeert of je studie stopt. Dit regel je altijd via Studielink. De procedure over het in- en herinschrijven staat op pagina Inschrijven en Herinschrijven van de AHK.

(Tussentijds) uitschrijven

Uitschrijven bij de academie moet je ook altijd via Studielink doen. Studenten die in de loop van een studiejaar willen stoppen met de studie kunnen eerst een afspraak met de studentendecaan maken. De procedure staat op pagina Uitschrijven van de AHK.

Afgestudeerd?

Meer informatie vind je onder Afstuderen, Algemene informatie en schrijfwijzer.

Collegekaart

Iedere nieuwe student ontvangt eenmalig een collegekaart. Na een herinschrijving krijg je geen nieuwe collegekaart, wel krijg je een ‘bewijs van inschrijving’ als de betalingen geregeld zijn. Meer informatie is te vinden op pagina Collegekaart van de AHK.

De collegekaart is een multifunctionele chippas die tijdens de openingstijden toegang geeft tot het gebouw. Ook kun je met de kaart kopiëren, scannen en printen. Je betaalt de printkosten met je collegekaart. In de grote hal op de begane grond staat een opwaardeermachine.

Zie pagina ICT-voorzieningen van de AHK voor meer technische voorzieningen en informatie.

Delen