Naar inhoud
Reinwardt AcademieReinwardt AcademieReinwardt Academie
Reinwardt AcademieReinwardt AcademieReinwardt AcademieReinwardt AcademieReinwardt AcademieReinwardt Academie

Studiegids

Bachelor Cultureel erfgoed
 

Docenten

 

Vertrouwenspersoon en decaan

 

Managementteam

 

Lectoraat

 

Commissie van Advies

Vertrouwenspersoon en decaan

Vertrouwenspersoon

Bij (seksuele) intimidatie, agressie, geweld, pesten of discriminatie kun je terecht bij een van de vertrouwenspersonen binnen of buiten de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Samen zal worden gezocht naar een oplossing. De vertrouwenspersoon zal nooit stappen ondernemen zonder die met jou te bespreken en je toestemming te vragen.

Decanaat

Soms verloopt je studie niet volgens plan. Zijn er omstandigheden die invloed (kunnen) hebben op je studievoortgang? Neem dan contact op met je studentendecaan. Een studentendecaan kan je ondersteunen, adviseren en informeren zodat de omstandigheden je studievoortgang zo min mogelijk belemmeren. Gesprekken zijn altijd vertrouwelijk. Er wordt samen gezocht naar een oplossing, indien nodig in overleg met de faculteitsdirectie of anderen binnen de AHK. De decaan kan ook een luisterend oor bieden of doorverwijzen naar instanties buiten de AHK.

Onderwerpen waarvoor je bij een decaan terechtkunt zijn o.a. studeren met een functiebeperking of chronische ziekte, persoonlijke omstandigheden (denk aan ziekte, psychische problematiek, familieomstandigheden, gendertransitie, relationele- en financiƫle problemen), studiestress (denk aan faalangst, timemanagement, concentratieproblemen en uitstelgedrag), BSA, studiefinanciering, (twijfel over) studiekeuze en doorstuderen, wet- en regelgeving en klachten, bezwaar en beroep.

Studeren met een functiebeperking

In het studentenstatuut van de AHK vind je in hoofdstuk 9, punt 2 informatie over je rechten ten aanzien van het gebruik van studentenvoorzieningen.

Afspraak maken met de decaan

Jaar 1 en jaar 2: Mirjam Bouter, mail om een afspraak in te plannen naar mirjam.bouter@ahk.nl.

Jaar 3 en jaar 4: Joppe Knoester, mail om een afspraak in te plannen naar joppe.knoester@ahk.nl.

Delen
 

Docenten

 

Vertrouwenspersoon en decaan

 

Managementteam

 

Lectoraat

 

Commissie van Advies