Naar inhoud
Reinwardt AcademieReinwardt AcademieReinwardt Academie
Reinwardt AcademieReinwardt AcademieReinwardt AcademieReinwardt AcademieReinwardt AcademieReinwardt Academie

Studiegids

Bachelor Cultureel erfgoed
 

Examencommissie

 

OER, toetsbeleid en schrijfwijzer

 

Procedure plagiaat e/o fraude

 

Studentenloket

 

Studentzaken AHK

 

Studiekosten en studiereizen

Studiekosten en studiereizen

Collegegeld

Het wettelijk collegegeld wordt jaarlijks vastgesteld door het Ministerie van OCW.

Overige kosten

Iedere student van de Reinwardt Academie moet in het bezit zijn van een Museumkaart of ICOM pas die geldig is vanaf 1 september 2021. Studenten moeten verder rekenen op jaarlijkse kosten voor de aanschaf van literatuur en onderwijsmaterialen en excursies in Nederland.

Studiereizen

Wegens de corona-pandemie is alle informatie omtrent de studiereizen onder voorbehoud.

Jaar 1 en 2

In het eerste en tweede jaar van de opleiding ga je met alle studenten gezamenlijk op studiereis. In het eerste studiejaar ga je vanuit de studiereis op pad in Nederland. De studiereis is van maandag t/m vrijdag, inclusief enkele overnachtingen. In het tweede jaar van je opleiding maak je een gezamenlijke studiereis naar West-Vlaanderen. De studiereis is van maandag t/m vrijdag, inclusief alle overnachtingen.

Deelname aan de studiereis is onderdeel van je studieprogramma. Indien je niet kan deelnemen aan een studiereis, maak je een vervangende opdracht. De kosten van de studiereizen draag je zelf. De kosten voor jaar 1 liggen rond 80 euro, de kosten voor jaar 2 liggen rond de 120 euro.

Mocht je om financiële redenen niet aan een (buitenlandse) studiereis kunnen deelnemen, kan je bij de directie verzoeken om een betalingsregeling of kwijtschelding zodat je wel kan deelnemen.

Jaar 3

In het derde jaar van je opleiding maak je een gezamenlijke studiereis naar Aarhus, Denemarken. De studiereis is van maandag t/m zaterdag en deelname is onderdeel van je studieprogramma. Indien je niet kan deelnemen aan een studiereis, maak je een vervangende opdracht. De kosten van deze studiereis liggen rond de 160 euro door een financiële bijdrage van de Reinwardt Academie. Dit zijn kosten voor 5 nachten verblijf, museumbezoek en ontvangsten, en (OV) vervoer terplekken. De kosten voor de reis van en naar Aarhus zijn voor eigen rekening.

Mocht je om financiële redenen niet aan een buitenlandse studiereis kunnen deelnemen, kan je bij de directie verzoeken om een betalingsregeling of kwijtschelding zodat je wel kan deelnemen.

Delen
 

Examencommissie

 

OER, toetsbeleid en schrijfwijzer

 

Procedure plagiaat e/o fraude

 

Studentenloket

 

Studentzaken AHK

 

Studiekosten en studiereizen