Studiekeuzecheck

Na de inschrijving voor de opleiding krijg je de uitnodiging voor een online studiekeuzecheck. Het invullen van de studiekeuzecheck (SKC) is een verplicht onderdeel van de inschrijving. Na het invullen van de SKC krijg je een adviesrapportage toegestuurd. De adviesrapportage helpt je bij het maken van een bewuste keuze voor de Reinwardt Academie, want we zijn natuurlijk op zoek naar studenten die een bewuste keuze maken voor onze opleiding Cultureel erfgoed!

Na deze online check zien we je graag op onze matchingsdag. Daar krijg je (bij de matchingsbijeenkomst) een gesprek over de uitkomst van deze studiekeuzecheck. Onder bepaalde voorwaarden kunnen we het matchingsgesprek telefonisch of online doen. Dat is onze tweede keuze, want we zien je liever in het echt. Je studiekeuzecheck wordt opgeslagen in je studentendossier en is de start van je portfolio. 

21+ toets

Voldoe je niet aan de instroomeisen van de Reinwardt Academie en ben je ouder dan 21 jaar, dan kun je een 21+ toets aanvragen. Dat doe je door een e-mail te sturen naar het studentenloket (rwa-studentenloket@ahk.nl). Vervolgens krijg je een uitnodiging om de 21+ toets te maken. De afname van de toets is op de academie.

Delen